Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk


Sinds 1878

disclamer

Home Nieuws Lid worden Contact Agenda Jaarplanner

Privacy Statement

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. (Uit Lust Tot Oefening) Winssen - Ewijk

Potgrond actie Anjerfonds collecte actie Clubactie RABO Bank Avond4Daagse Appels en Peren actie Kerststerren actie

Potgrond actie

Anjerfonds actie

Clubkas actie RABO bank M&W

Appels en Peren actie

Avond4Daagse

Kerststerren actie

Jaarlijks in de maand maart wordt in Ewijk en Winssen, huis aan huis, zakken potgrond verkocht door de leden van de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Na het intekenen op lijsten worden de zakken één week later, bij u thuis bezorgd. Kijk op onze Facebook pagina voor de actuele prijs per zak en de voordelige aanbieding van 3 zakken voor ….


De Anjercollecte is een straat- en huis-aan-huis collecte vanaf de derde zondag in mei en duurt 1 week. Leden van de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. gaan in Winssen en Ewijk in deze week met de collectebus langs de deur om geld in te zamelen om een droom waar te maken. 50% van de opbrengst komt ten goede aan onze clubkas, het resterende bedrag komt middels het Prins Bernhard Cultuurfonds ten goede aan doelen op cultuur en natuur gebied.  

Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

De inschrijving van de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk voor de Rabobank Clubkas Campagne 2019 is positief beoordeeld.

Bent u lid van de RABO bank Maas en Waal, dan mag u stemmen.

De campagne loopt van 15 t/m 28 april 2019.

Stem op U.L.T.O.

Avond4Daagse ULTO 2020.

Van 12 t/m 15 mei 2020 organiseert de Kon. Fanfare ULTO Winssen-Ewijk de jaarlijkse avondwandelvierdaagse voor de eenenveertigste keer.

Het logo van dit sportieve U.L.T.O. wandelfestijn is in Winssen en Ewijk ingeburgerd. Op deze dagen zorgen wij voor een gezellige muzikale omlijsting van ons Jeugdorkest – de Slagwerkgroep en het orkest van de Kon. Fanfare U.L.T.O.   

Als je mee wilt lopen kan je een startkaart kopen op maandag 11 mei van 15:15 uur tot 16:30 in het MFA ('t Hart) in Ewijk of in de Paulus in Winssen.

De kosten van de starkaart, in de Voorverkoop, zijn € 5,00. Het is ook mogelijk om je startkaart te kopen op ons voorverkoopadres: De Stofwolk, Julianastraat 30, 6644 BR te Ewijk.

Bij aanvang van de vierdaagse op dinsdag 12 mei vanaf 17:15 uur, kosten de startkaarten € 6,00   en zijn dan te koop in het U.L.T.O. Muziekcentrum.

We starten vanaf het U.L.T.O. Muziekcentrum aan de Not. Steph. Roesstraat 3 in Winssen.

De afstanden zijn 5, 10 en 15 kilometer en gaan door de fraai gelegen buitengebieden van Winssen en Ewijk. De starttijd voor alle deelnemers is van dinsdag t/m vrijdag 18:00 uur.

Op vrijdagavond worden alle lopers feestelijk onthaald door Kon. Fanfare ULTO, bij goed weer buiten op het terrein en bij minder goed weer binnen in het Muziekcentrum van U.L.T.O. waar ook de medailles zullen worden uitgedeeld.


Eind september - begin oktober verkoopt de Muziekvereniging Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk


APPELS en PEREN


bij de supermarkt in Winssen en Ewijk. Ook is het mogelijk vooraf in te tekenen op een lijst. Met deze actie steunt u onze Muziekvereniging.


Als de kerst voor de deur staat, komt de jaarlijkse kerststerrenactie van de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk er weer aan.

Op zaterdag 9 december 2020 zullen onze leden vanaf 9:30 uur in zowel Ewijk als Winssen rode en witte kerststerren verkopen.


Voor mensen die geen prijs stellen op een kerstster hebben wij nu ook kaarten. Hiermee steunt u het onderhoud van de muziekkoepel te Winssen.

In iedere set zitten 4 kaarten met afbeeldingen uit de regio Maas en Waal, er zijn verschillende thema's te koop.


Steun uw Muziekvereniging met deze actie.