Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk


Sinds 1878

disclamer

Home Nieuws Lid worden Contact Agenda Jaarplanner

Privacy Statement

Vriend, worden bij U.L.T.O.

Mogen wij ons aan u voorstellen, 
wij zijn de vriendenkring van de muziekvereniging Koninklijke Fanfare U.L.T.O. Winssen-Ewijk.
De vriendenkring heeft zich tot taak gesteld, U.L.T.O. daadwerkelijk te ondersteunen. 
Dat wil zeggen: de vereniging mede te voorzien van instrumentarium, nieuwe uniformen en aanpassingen aan het UMC etc.

Dat kunnen wij uiteraard niet zonder u hulp. Reeds een groot aantal jaren verzorgen wij een actie bij de inwoners van beide voornoemde dorpen.

U wordt op persoonlijke wijze gefeliciteerd op uw verjaardag. Bij deze persoonlijke felicitaties wordt dan ook een extra enveloppe gevoegd, en wordt deze na uw verjaardag weer bij u opgehaald, mogelijk met iets wat kan bijdragen aan de taak, welke wij ons gesteld zien n.l. financiële steun aan U.L.T.O.

Een aantal vrijwilligers uit beide dorpen komen dan bij u langs om die enveloppe ( met inhoud ) op te halen. Denkt u daar wil ik ook wel aan meedoen, dan kunt u contact opnemen met Francien Tromp, per email: vrienden@ulto.nl

Of misschien denkt u, ik wil ook wel bij de vriendenkring als vrijwilliger dan kunt u ook contact opnemen met bovengenoemde persoon

Heeft u interesse laat het ons dan weten.

Namens de Vrienden van U.L.T.O., Francien Tromp.

Vriend van U.L.T.O. worden

Brulto

Brulto is opgericht in 1988. Zij zijn met 13 muzikanten. 

In 2008 zijn ze nog een week naar Spanje geweest,naar Lloret de Mar en hebben daar  verschillende optredens gehad. Dat was voor iedereen  erg gezellig. Verder treden zij o.a.op tijdens de Pronkzittingen en het carnaval in Winssen, Ewijk, Nijmegen , ook spelen zij met de vierdaagse in nijmegen en beunigen en tevens op braderieën zijn zij een welkome gast met een apart arangement  en niet te vergeten zelfs in Duitsland treden zij op. Dus jullie zien, zij zijn internationaal. Brulto repeteert iedere donderdagavond in het UMC van 20.30 tot 22.00 uur wat erg gezellig is.

Dus als u een Dweilorkest zoekt voor een optreden weet u ze te vinden.

Dansen bij U.L.T.O., een gezellig avondje uit!


WINSSEN - Elke tweede zaterdag van de maand is er een dansavond in het U.L.T.O. Muziekcentrum. Een diskjockey draait fijne dansmuziek, van tango tot wals en van quickstep tot veleta.


Het U.L.T.O. Muziekcentrum leent zich al ruim twintig jaar perfect voor een avondje dansen. De parketvloer ligt er altijd puik bij en vrijwilligers zorgen voor een drankje en een hapje. Voor de entree hoeft niemand het te laten, die is uiterst bescheiden.

Een zwierige wals of een vurige tango, tijdens de dansavonden komt alles aan bod. Ook reidansen, groepsdansen en volksdansen passeren zo nu en dan de revue, om maar te zwijgen van de wervelende sirtaki. Kortom, dansliefhebbers die willen genieten van een echt gezellig avondje uit, kunnen elke tweede zaterdag van de maand naar Winssen rijden, want bij U.L.T.O. is het bal. Vanaf 20.00 uur tot 24.00 uur wordt er gedraaid en gezwierd aan de Notaris Roesstraat nummer 3.


U bent van harte welkom!

Donateur van U.L.T.O.

Waarom zou u ?


Bij een muziekvereniging  zijn er altijd kleine kosten posten we zullen er een paar noemen;


B.v.  1   Als een lid voor de eerste keer met een straat optreden meedoet

             krijgen zij een marsboekje aangeboden.


       2.   Tijdens langdurige ziekte wordt er een bezoekje met een presentje gebracht.


       3.   Tijdens uitvoeringen worden er kleine presentjes uitgereikt.


       4.   Voor serenades worden er vrolijke marsen uitgeschreven die het geheel ondersteunen.


Al deze kleine posten worden vanuit de donateurs bekostigd, Wat resulteert is een tevreden en prettige vereniging Waar iedereen blij is om elke keer weer te komen.


Donateur worden

Sponsoring & Advertenties


Geachte zaken partner,


Als Muziek Vereniging U.L.T.O. organiseren wij, al meer dan 125 jaren, diverse activiteiten.Veel van deze activiteiten worden door jong en oud bezocht.

 

Om deze activiteiten voor de gemeenschap te kunnen organiseren zijn wij afhankelijk van U, middels sponsoring.


Neem contact op met onze werkgroep sponsoring middels email: info@ulto.nl